TEMEL EĞİTİM SEMPOZYUMU

8. Temel Eğitim Sempozyumu

Türkiye Özel Okullar Derneği Okul Öncesi Eğitimi ve İlkokul Komisyonu üyelerinin işbirliği ile düzenlenecek olan VIII. Temel Eğitim Sempozyumu 2 Aralık 2017 tarihinde üyemiz SAJEV Özel Küçük Prens Okulları Sancaktepe Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

“Değerlendirmeye Dayalı Farklılaştırma” başlıklı VIII. Temel Eğitim Sempozyumunda eğitimcilerimize okullardaki uygulamalarında ve bu yönde profesyonel gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen VIII. Temel Eğitim Sempozyumu’nun katılım ücreti; üye okullarımız için 120 TL (KDV dahil), diğer okullarımız için 150 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir.

Sempozyuma katılmak isteyen okullarımızın, katılımcı kayıtlarını, 20 Kasım 2017 tarihine kadar http://temelegitim.tozok.org.tr  adresinden online olarak yapmaları rica olunur.

Not: Sempozyum programı Ekim ayı itibariyle yayınlanacaktır.

VI.Temel Eğitim Sempozyumu

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Okul Öncesi Eğitimi ve İlkokul Komisyonu üyelerimizin işbirliği ile düzenleyeceğimiz VI. Temel Eğitim Sempozyumu’muz 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde “Sosyal ve Duygusal Öğrenme” temasıyla, üyemiz Özel Eyüboğlu Koleji evsahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Sempozyum sonuç bildirgesi için tıklayın

5.Temel Eğitim Sempozyumu

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Okul Öncesi Eğitimi ve İlkokul Komisyonu üyelerimizin işbirliği ile düzenleyeceğimiz 5. Temel Eğitim Sempozyumu’muz 6-7 Aralık 2014 tarihlerinde üyemiz Özel Florya Koleji evsahipliğinde gerçekleştirilecektir. “Eğitim Ekosistemi” başlıklı 5. Temel Eğitim Sempozyumumuzda Bronfenbrenner'in ekosistem teorisine dayanarak mikro-mezo-ekzo-makro seviyelerde öğrencinin ilişkileri ve bu ilişkilerden etkilenişi ele alınacaktır.  Detaylı Bilgi için : Temel Eğitim Sempozyumu Web Sitesi