ÜYE OKUL HABERLERİ

ÖZEL SEÇKİN KOLEJİ “AZİZ SANCARLAR YARIŞIYOR” FEN VE MATEMATİK YARIŞMASI’NDA BİRİNCİ OLDU"

Aziz Sancarlar Yarışıyor Fen Ve Matematik Yarışmasına katılan Gaziantep Özel Seçkin Koleji 7.sınıf öğrencisi AYŞE ŞEBNEM BAŞTEMİR 126 yarışmacı arasından birinci oldu. Düzenlenen yarışma,  Fen ve Matematik derslerine karşı olumlu algı geliştirme, dünyaca ünlü bilim adamlarımızı tanıtma aynı zamanda özgüven duygularını güçlendirmeyi hedeflemiştir. Yarışmaya katılan öğrenciler, hem bireysel hem de okul temsil yeteneklerini sergileme imkanı buldular. Özel Seçkin Koleji öğrencisi, AYŞE ŞEBNEM BAŞTEMİR Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Tiryakioğlu tarafından ödüllendirilmiştir.  Mehmet Ali Tiryakioğlu: “Gaziantep genelinde bulunan resmi ve özel okullardan katılan 126 okulun 7.sınıflarında öğrenim gören öğrenciler için düzenlenen yarışmada başarı gösteren öğrencimizi  tebrik ederek ileriki eğitim yıllarında performanslarının katlanarak artmasını diliyoruz.”  dedi. Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü İbrahim Yener; “Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor  ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”dedi

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ekrem Elginkan Lisesi Liseler Arası Ödüllü Şiir Okuma Yarışması İçin Son Başvuru Tarihi 21 Nisan 2017"

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Ekrem Elginkan Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan "Hasret" konulu Liseler Arası Ödüllü Şiir Okuma Yarışması için son başvuru tarihi 21 Nisan 2017. Yarışmaya katılmak için gerekli koşullar için tıklayınız  ​

GAZİANTEP ÖZEL SEÇKİN KOLEJİ YÜZMEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU"

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından 31 Mart Çanakkale’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Gaziantep Özel Seçkin öğrencilerinden Kaan Kara “ 100 m Kurbağalamada” Türkiye Birincisi olarak büyük başarı gösterdi. Ayrıca; “200 m Karışıkta” Türkiye ikincisi, “ 4x100 Karışık Bayrak”, “4x100 serbest bayrak yarışlarında” da Kaan Kara Türkiye üçüncüsü olarak bizlere ve ailesine çifte mutluluk yaşattı. Gaziantep Yüzme takımında Özel Seçkin Koleji öğrencisi olan; Ekin Tuğ “100 m Kelebek  ” yarışında Türkiye üçüncüsü olarak bizlerin gurur kaynağı oldu. Bayrak Yarışlarında Volkan Yurdabakan Türkiye üçüncüsü, Toprak Can Şahin Türkiye dördüncüsü, Nehir Kaplan Türkiye beşincisi, olarak büyük başarı elde ederek bizlerin gurur kaynağı oldular. Gaziantep Özel Seçkin Koleji Kurucularından ve Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kaçıran: “Eğitimin her alanında başarıların gösterildiği Seçkin Koleji sporda da yine başarılara devam etti. Disiplinli ve planlı bir şekilde çalışılarak, büyük emekler verilerek bu turnuvaya hazırlanan öğrencilerimiz 650 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonasında, Türkiye dereceleri elde etmeleri bizleri gururlandırdı. Bu başarıya imza atan öğrenci ve öğretmenlerimize, Alleben Havuzu yönetimi ve antrenörlerini üstün başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Liseler arası 1.Münazara Turnuvası"

Alkev Özel Anadolu Lisesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Münazara Kulübü işbirliği ile 06-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul genelinde “Liseler arası 1.Münazara Turnuvası” düzenlenecektir. Münazara turnuvası ile ilgili evraklar ektedir.   Ek-1 Turnuva Evrakları

14. IB Günü Kütüphane Sunumları, 1 Nisan 2017"

25 Şubat 2017 tarihinde Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde gerçekleştirilen  14. IB gününde gerçekleşen  kütüphane sunumlarını, İstanbul’da bulunan fakat  IB üyesi olmayan özel okul kütüphanecileri de izleme talebinde bulunmuşlardır.  Okul Kütüphanecileri Derneği talebi gerçekleştirmek amacıyla Şişli Belediyesi ile işbirliğine geçip Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi Abidin Dino Salonu’nu bu sunumların yapılması için hazırlamış olup, etkinlik programı ekte sunulmuştur. 01 Nisan 2017 Cumartesi saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe tüm özel okul kütüphanecilerini davet etmek istemekteyiz.   Ek1: Marmara Eğitim Kurumları Yazısı Ek2: Etkinlik Günü Programı