VII.Temel Eğitim Sempozyumu Sonuç Bildirgesi

Sayın Kurucu, Kurucu Temsilcisi ve Kurum Müdürleri,

Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu ile İlkokul ve Okul Öncesi Eğitim Komisyonu üyelerinin desteğiyle düzenlenen VII. Temel Eğitimi Sempozyumu “Eğitimde Olumlu Yaklaşım: Etkileri ve Önemi”temasıyla üyemiz İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu ev sahipliğinde 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Açılış konuşmaları İTÜ Rektörü ve İTÜ GVO Kurucu Temsilcisi Sayın Prof. Dr. Mehmet KARACA, Türkiye Özel Okullar Derneği Eş Başkanı Sayın Yusuf TAVUKÇUOĞLU ve MEB Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Muammer YILDIZ’ın teşrifleriyle yapılan, 33 akademisyen ve uzman ile 705 civarında özel okul öncesi eğitimi ve ilkokul kurucusu, yöneticisi ve öğretmenin katılımıyla gerçekleşen Sempozyumun sonuç bildirgesi ekte sunulmuştur.

Bilgilerinizi rica ederim.

Sonuç Bildirgesini okumak için tıklayın