İngiltere'de harika bir yaz okulu programına ne dersiniz?

2017 yazında gerçekleşecek olan Summer School Academy & Exploring Universities in the UK programıyla öğrenciler İngilizcelerini yerinde geliştirme imkânı bulacaklar. Özellikle dinleme ve konuşma becerilerinin ön plana çıkacağı bu eşsiz tecrübede yalnızca günlük kullanıma alışmakla kalmayıp, aynı zamanda akademik seviyede dil kullanımını da benimseyecekler. Program boyunca öğrenciler dünyanın en prestijli üniversitelerinden olan Oxford ve Cambridge Üniversitelerini ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Bu sayede öğrenciler gelecekteki kariyer tercihlerine ilham verecek akademik dünyayı keşfedecekler.

Öğrenciler gezilerin yanı sıra unutulmaz ve eğlenceli sosyal aktivitelerde de yer alacak ve farklı kültürlerle tanışma imkânı bulacaklar. Perceptum’un düzenlediği Summer School Academy 2017 sadece bir eğitim gezisi değil aynı zamanda muhteşem bir tatil ve gelecekteki kariyer planlarını keşfetmek için bir şans. Yaz Okulu Akademimiz ile ilgili detaylı bilgiyi linkte bulabilirsiniz: http://bit.ly/2izMMes

Yaz okulu programları dışında Perceptum Education olarak 2017’de gerçekleştireceğimiz Sanat & Müzik, Futbol & İngilizce, Bilim & Teknoloji ve Genç Liderler programlarıyla öğrencileriniz ilgi duydukları alanları, dünyanın en tanınmış üniversitelerinde akademik workshoplar ve seminerler eşliğinde daha iyi tanıma fırsatı bulacaklardır. Matematik, sanat, müzik ve İngilizce gibi branşlar için hazırlamış olduğumuz temalı eğitim gezileriyle öğrenciler ilgi alanlarını global bir bakış açısıyla görme fırsatı bulacaklardır. Bununla birlikte İngilizcelerini günlük hayatın içinde geliştirme imkanı elde edeceklerdir.

Temalı eğitim gezilerimiz ihtiyaç ve isteklerinize göre senenin sizin belirleyeceğiniz herhangi bir zaman diliminde, uzunluğu 1 haftadan başlayarak 15 güne kadar olabilecek şekilde ilgi alanlarına ve katılımcı sayısına göre yeniden tasarlanabilmektedir. Kısa bir süre için geçerli olmak üzere programlarımıza 8 kişilik bir öğrenci grubunun katılımı halinde “Grup Lideri” olarak belirlenen 1 eğitmenin İngiltere'deki gezilere katılım ve konaklama masrafları tarafımızca karşılanacaktır. Tematik gezilerle ilgili detaylı bilgiyi linkte bulabilirsiniz: http://bit.ly/2ePAT2A

OxfordCambridge ve Londra'da faaliyet gösteren uluslararası bir eğitim ve danışmanlık şirketi olan Perceptum Education, öğrencilerin dil eğitimi ve akademik gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra siz değerli idarecilerimizin ve eğitimcilerimizin kişisel gelişimlerine de katkı sağlamaktadır. Programlarımız ve etkinliklerimiz sadece öğrencilere yönelik olmayıp öğretmenleri ve okul idarecilerini de kapsamaktadır.

Programlarımız ve etkinliklerimizle ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için bize ulaşabilirsiniz: www.perceptumEdu.com

İngiltere'deki çözüm ortağınız Perceptum Education ile irtibat için: info@perceptumEdu.com

Perceptum Education Team

Click here for our brochure of the Summer School Academy 2017 (PDF)