"Etkili Öğretmen, Etkili Çocuk" Sempozyumu
Çamlıca Çocuk Akademisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi 11 Mart'ta düzenlenecek, "Etkili Öğretmen, Etkili Çocuk" sempozyumunda uzmanlar okul öncesi eğitimi ele alacaktır.

Sempozyumda;

1. İstanbul Aydın Üniversitesinden Prof. Dr. Belma Tuğrul, "Çinli Kızlar da Araba Sürebilir mi? (Çocuklar neleri merak eder?)",
2. Medeniyet Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden Prof. Dr. Ahmet Akın, "Psiko-Eğitsel Açıdan İnsan",
3. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan,"Oynuyorum O halde Varım",
4. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Gülçin Güven, "Gelişimin Kilometre Taşları",
5. Nöro Sağlık Beyin Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi Kurucusu Uzman Dr. Kerem Dündar, "Geleceğin Öğretmeninin Beyni" konulu bildiri sunacak.

Sosyal sorumluluk kapsamında yürüttüğümüz sempozyumumuzun; Türkiye Özel Okullar Derneği aracılığı ile çok daha fazla eğitimciye ulaşması konusunda desteğinizi rica ederiz.

Türkiye Özel Okullar Derneği’ne üye okullar için ek kontenjan açılacaktır.

Başvurular kapandığı için öğretmenlerimizin bilgi@camlicacocuk.com adresine (Ad Soyad, Meslek, Kurum, Telefon, E-Posta, Şehir) bilgileri mail atmaları yeterli olacaktır. NOT olarak "TÜRKİYE ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ ÜYE OKUL" yazıldığı takdirde kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir.

www.etkiliogretmen.com

Saygılarımla