Eğitim ve Öğrenci Koçluğu

2009 yılından bugüne Öğretmenlerin koçluk  becerileri hayata geçirmesi için yaptımız çalışmalrdan biri olan Eğitin ve Öğrenci koçluğu  sertfia programını  25 incisini  kasım ayında gerçekleştiriyor olacagız. Yılda bir kez öğretmenler gününüe özel  oalrak  yaptıgımız  özel indirimden yararlanarak bu  sertfika programına katılmak  isteyen öğretmen arakdaşlarımızı  bekleriz.

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu:  Koç ve öğrenci arasında kurulan, öğrencinin gelişimini destekleme amaçlı bir güç birliği oluşturmaktır. Bu  program global koçluk yaklaşımının yerel bilgiyle eşleştirilmesi sonucu oluşturulmuş, eğitim sektöründeki özellikle gençlerin koçluk ihtiyaçlarına cevap veren özel bir programdır. Bu  program mezun olan koçlar gençlerin öğrenci olma kimliklerini anlamalarına, akademik hedefler belirlemelerine, güçlü yanlarını görmelerine, yeni öğrenme stratejileri geliştirmelerine, davranışlarından sorumluluk almalarına ve içten gelen motivasyon kaynaklarını keşfedip hayata geçirmelerine destek olur.

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) in akredite ettiği "Eğitim ve Öğrenci Koçluğu” programı profesyonel koçluk temeline dayanmakla birlikte gençlerle çalışmanın farklılıklarını ergenlik, ilgi, sorumluluk, odaklanma ve öğrenme gibi alanlarda derinlemesine vurgulamakta,  konu  ve araç eşletirmesi yaparak  pratik çözümler sunmaktadır.