BİR GÜNLÜK CASSİNİ BİLİM İNSANI MAKALE YARIŞMASI

Sayın Okul Müdürü,

Eyüboğlu Eğitim Kurumları olarak, gençlerimize Astronomi gibi önemli bir bilim dalını tanıştırmanın ve çeşitli bilim dalları ile arasındaki ilişkiyi görmelerini sağlamanın ve bilimsel düşüncenin önemini kavramalarına yardımcı olmanın, biz eğitimcilerin en önemli görevlerinden biri olduğuna inanıyoruz.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Eyüboğlu Koleji Matematik Bölümü; Astronomi dersi kapsamında NASA'nın her yıl düzenlediği "Bir Günlük Cassini Bilim İnsanı Makale Yarışması, 2016-2017"nin Türkiye Temsilcisi olarak, Türkiye genelinde lise seviyesi öğrencilerine yönelik Astronomi Makale Yarışması'nı düzenlemektedir.

Değerlendirme sonucunda başarılı olan 10 (on) makale NASA'ya gönderilecektir. Yarışma şartnamesi, yarışma posteri, MEB izin yazısı ekte bulunmaktadır.

Ülkemizde beşinci ve son kez NASA işbirliği ile gerçekleştirilecek olan bu yarışmaya ilgi göstereceğinizi umuyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ek CASSINI_MAKALE_YARISMASI
Ek CASSINI_MAKALE_YARISMASI Ek1